Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο χώρος της Πυγολαμπίδας.

  Η Πυγολαμπίδα βρήκε επιτέλους τη φωλιά της στη Νέα Σμύρνη, στη διεύθυνση Ομήρου 70, στο δεύτερο όροφο. Εκεί οι γονείς μπορούν να εμπιστευθούν τα παιδιά τους στις πρωινές και απογευματινές ομάδες δραστηριοτήτων.
  Η πρωινή λειτουργία, από Δευτέρα έως Παρασκευή, αφορά μόνο παιδάκια προσχολικής ηλικίας και παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών σε ποικίλες δραστηριότητες του χώρου, όπως παραμύθια, πλαστελίνες, κατασκευές, χειροτεχνίες, ζωγραφική, ελεύθερο και δημιουργικό παιχνίδι, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική και ψυχοκινητική αγωγή κ.α.
  Η απογευματινή λειτουργία, από Δευτέρα έως Παρακευή, περιλαμβάνει τόσο τις ομάδες προσχολικής αγωγής παρέχοντας όλες τις δραστηριότητες της πρωινής λειτουργίας όσο και τις ομάδες παιδιών δημοτικής εκπαίδευσης. Τα προγράμματα ποικίλλουν και ανανεώνονται συνεχώς, καθώς κινούνται σε κύκλους θεμάτων και καλύπτουν συγκεκριμένη στοχοθεσία από τους παιδαγωγούς μας. Σε πολλά από τα εργαστήρια είναι δυνατή και η συμμετοχή των γονιών στα παιδικά προγράμματα, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα συμβουλευτικής γονεών σε θέματα που αφορούν παιδιά.
 Τα Σαββατοκύριακα η Πυγολαμπίδα φιλοξενεί ανεξάρτητα προγράμματα και δρώμενα ή παραστάσεις, ενώ πολύ συχνά πραγματοποιούνται σεμινάρια γονέων με ποικιλία θεμάτων από ειδικούς επιστήμονες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 4039129,  6976696306.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου